Спайдърмен: Няма път към дома надхвърли очакванията. Не само тези на зрителите

...
Спайдърмен: Няма път към дома надхвърли очакванията. Не само тези на зрителите
Коментари Харесай

Тримата Спайдърмени - единият с изкуствено дупе

" Спайдърмен: Няма път към дома " надвиши упованията. Не единствено тези на феновете и критиците като качество на кино лентата, само че и тези на анализаторите на бокс офиса.

Все отново, от началото на пандемията нямаше филм (в това число няколко супергеройски), който да трансферира границата от 1 милиард $ доходи. Е, " Спайдърмен: Няма път към дома "  го направи, като все още има 1.8 милиард $ от бокс офиса.

Наистина впечатляващо. Том Холанд вече от дълго време не обикаля по разнообразни излъчвания и студиа, с цел да промотира кино лентата, тъй като го прави за " Uncharted: Извън картата ". И по този начин беше на посетители във вечерното шоу на Сет Майерс, където обаче още веднъж стана дума за Спайдърмен.

Холанд сподели, че за него е била голяма чест да работи дружно с Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд и че тримата са обменяли опит за това по какъв начин се играе Питър Паркър. И най-много за това са се справили със популярност, която ги е връхлетяла, когато са получили функциите си първоначално.

Но с изключение на тези благи думи, Холанд реши да разкрие нещо, за което никой даже не е предполагал. Актьорът твърди, че един от тримата артисти е носил подплънки на задните елементи, с цел да наподобяват по-големи и добре завършени.

Е, сигурно не е той, тъй като споделя, че когато го е видял се е изненадал доста. Така че остава да се чудим кой измежду Магуайър и Гарфийлд е с изкуствено дупе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР